20.10. – 11.kolo: Mnichovohradišťský SK – SKR 2:3 /1:1/

21.10.2012 19:27

 

Branky: Sekunda 2, Mužík

Celé utkání se ukrývalo v mlze, z níž se vynořil domácí útočník už po 16 sekundách před Helebrantem, který jeho střelu zlikvidoval. I když převzali hráči Rakovníka iniciativu, stačila další šance Mnichova Hradiště na změnu skóre. V 7. minutě ránu z trestného kopu u bližší tyče hostující brankář nestihl – 1:0. Ve 14. minutě přišla první šance na druhé straně. Mužík posunul u pravé postranní čáry Haiflerovi, který pronikl do vápna a přihrál na penaltu Čechovi, jemuž však míč nesedl. V 18. prošel opět zprava Haifler, ale jeho střelu zlikvidoval včasným vyběhnutím domácí brankář. Ve 20. se dostala do výborné příležitosti domácí útočnice. Po chybě stoperů byla sama na vápně proti rakovnickému gólmanovi, ale při pokusu přehodit ho minula bránu. Hosté sice víc nepřipustili, neměli ani vážnější šance. K vyrovnání tedy musela pomoci snaha a důslednost. Tu prokázal ve 29. minutě Sekunda, který sledoval míč, i když už ho sbíral brankář. Tomu však na kluzkém terénu vypadl – 1:1.

Po přestávce převzali hráči SKR definitivně iniciativu. Ve 41. minutě se s míčem uvolńoval ve vápně Hamouz a byl poslán k zemi. Následnou penaltu však poslal Krupička do břevna a nenašel se nikdo, kdo by ho předběhl při dorážce. Ve 46. byl ošetřován Haifler. Hráli jsme o deseti, což asi domácí ukolébalo a umožnili Mužíkovi křížnou střelu – 1:2. V 52. minutě vyslal Mužík před branku Sekundu, a ten svým druhým gólem měl hostující tým uklidnit – 1:3. Jenže klid byl jen chvilkový. V 53. přišla nenápadná ztráta u postranní čáry, podcenění nenápadné přihrávky a domácí se dostali ke gólové střele – 2:3. O dvě minuty později přišla podobná situace. Helebrant zmenšil úhel a přízemní střela se zastavila na tyči. Definitivní klid mohl přinést Mužík v 64. minutě, ale jeho střelu ze 16ti mtrů gólman chytil. Ani tříminutové nastavení domácím nepomohlo, takže mohli hosté zaslouženě oslavit výhru.

Sestava:

Helebrant Tomáš - Galia Michael - Beneš Jiří, Krob Jiří, Krupička Martin - Sekunda Matěj, Hamouz Robert, Čech Jan, Titlbach Dominik (52. Vávra Bronislav) – Haifler Jaroslav, Mužík Pavel.