22.9. – 7.kolo: SK Polaban Nymburk – SKR 1:0 /0:0/

22.09.2012 17:00

 

Z Nymburka s prázdnou.

V úvodu hledali hosté ovládající míč marně cestu k ohrožení branky. Jediný rohový kop byl sehrán pouze propagačně. Ve 20. minutě se na oblouček Ludvíka do vápna vyřítili oba útočníci, ale Mužík vyběhnuvšího gólmana neprostřelil. Domácí se dostávali jen k rušovým útokům a jejich největšími příležitostmi byly dva trestné kopy z 25ti metrů.

Po přestávce pokračovala mírná převaha SKR, ovšem domácí tím pádem dostávali prostor k rychlým výpadům. Asi největší nebezpečí hrozilo po závaru na hranici vápna hostů v 50. minutě. Uklidňující gólovku měl na své levačce v 52. minutě Krupička, ale jeho křížný obstřel minul těsně vzdálenější tyč. Rakovničtí se s bodem nechtěli spokojit, a tak vrhli síly do útoku. Ani to však nemělo znamenat ztrátu. Tu přinesla gólová akce Polabanu v 65. minutě. Na centrovaný míč na hranici malého vápna se Helebrant dostal později než domácí útočník, jehož hlavička zamířila k bližší tyči – 1:0. Ani závěrečné minuty nepřinesly kýženou šanci na vstřelení gólu.

Sečteno – podtrženo: žádný gól + efektivita domácích = žádný bod.

 

Sestava:

Helebrant Tomáš - Galia Michael - Beneš Jiří, Krob Jiří, Skoupý Filip Robert (58. Titlbach Dominik) - Čech Jan (51. Hruška Pavel), Hamouz Robert (65. Sekunda Matěj), Ludvík Tomáš, Krupička Martin - Haifler Jaroslav, Mužík Pavel (51.  Hamouz Lukáš).