FK Meteor Praha VIII - SKR 2:0 /1:0/

12.12.2010 20:00

Vstup do turnaje nebyl špatný herně, nepovedl se ale výsledkově.

Proti kvalitnímu soupeři, s nímž jsme na podzim prohráli mistrovské utkání 0:3, jsme začali dobrou kombinací a drželi míč na jeho polovině. Ke spokojenosti chyběla jen odvaha vystřelit. A bez střelby nejsou góly. Za celý zápas jsme vypálili snad šestkrát, a to je opravdu málo. Hned první vážnější akce domácích byla gólová, ale Helebrant byl při střele z 10ti metrů na místě. Ve 13.minutě už ale ránu po zpětné přihrávce za vápno nezkrotil - 0:1. V závěru poločasu ovládli hru zelenobílí, rakovnické brejky byly bez zakončení.

Ve druhé půli jsme se opět dostali do hry, jenže v útoku nám chyběl moment překvapení a obrana Meteoru pracovala důrazně a hlavně bleskově. Ve 40.minutě se ocitl po kombinaci útočník domácích sám před Helebrantem a vyražený míč dopravil jeho spoluhráč podruhé do sítě - 2:0. Gólman nás podržel ještě několikrát a 3 minuty před koncem i při samostatném úniku. V posledních pěti minutách jsme se ještě vzepjali k náporu a těsně před závěrečným hvizdem měl největší šanci Lukáš Hamouz, když po ataku Krupičky zpracoval odkop brankáře, ale z 25ti metrů přehodil opuštěnou branku - škoda!

 

Sestava:

Helebrant Tomáš - Hamouz Lukáš, Beneš Jiří, Pfejfer Samuel, Krupička Martin - Čech Jan, Hamouz Robert, Ludvík Tomáš, Titlbach Dominik, - Kalvach Pavel, Svítil Richard;střídali: Kadar Jakub, Köhler Kryštof, Haifler Jaroslav.