Motorlet Praha - SK Rakovník 1:0 /1:0/

09.01.2011 21:46

Další zápas zimního turnaje jsme sehráli po dohodě na umělé trávě Motorletu. Hlavní rozdíl byl ve velikosti hřiště, které mělo tentokrát oficiální rozměry pro mistrovská utkání. Větší prostor napomohl kombinační hře, jež se zpočátku dařila i našim hráčům. Bohužel chyběla tvrdší střela v případě Kadara a Krupičky. Po deseti minutách se začali domácí tlačit před naši bránu a ve 13.minutě se také radovali, když odkop po rohu zachytil na velkém vápně nekrytý hráč a po zpracování prostřelil křížem ke vzdálenější tyči vše, co stálo v cestě - 1:0. Ani po úvodním gólu se nenechali hosté zatlačit do defenzivy, ale v útoku nedokázali překvapit. Když už přistrčil Krob pěkně ve vápně Kadarovi, tak nám zkazil radost výborným zákrokem Brankář. Po 20ti minutách se obraz hry změnil ve prospěch Motorletu. Rakovničtí ztráceli míče ve středu hřiště a do poločasu se k ničemu nebezpečnému nedostali.

Po přestávce jsme hru opět vyrovnali. Domácí hráli ten den již druhý zápas, takže jim logicky začaly ubývat síly. Jejich protiútoky však byly velmi rychlé a neustále hrozily nebezpečnými situacemi před Helebrantovou brankou. Ten ale vše ve spolupráci s bojujícími spoluhráči a v jednom případě i díky velkorysosti rozhodčího vyřešil. V závěru jsme měli i územní převahu, ale neujala se ani pohotová střela Roberta Hamouze, ani největší šance velmi dobře hrajícího Beneše, který po rohu Krupičky těsně minul branku.

Opět se potvrdilo, že dokážeme hrát solidní zápas s dobrými fotbalovými momenty, díky bojovnosti ustojíme i okamžiky, kdy nás soupeř přehrává, ale pořád chybí větší důraz a moment překvapení v útoku. Bez gólu se vyhrát nedá!

 

Sestava:

Helebrant Tomáš - Hamouz Lukáš, Beneš Jiří, Hamouz Robert, Krupička Martin - Krob Jiří,  Kadar Jakub, Ludvík Tomáš, Čech Jan - Cajthaml Lukáš, Haifler Jaroslav; střídali: Köhler Kryštof, Titlbach Dominik.