SK Rakovník - Slavia Praha dívky 0:2 /0:1/

18.12.2010 20:47

 

 

Poslední fotbalová akce roku 2010 se příliš nevydařila.

Proti mladým Slávistkám jsme chtěli kombinovat, držet míč pod kontrolou a podnikat výpady zakončené střelbou.

První dvě z předsevzetí se nám dařilo v úvodu plnit, ale rychlé výpady, které by starší žákyně překvapily se nekonaly, o střelbě ani nemluvě. Ve 22.minutě se navíc přidal nepovedený kop od branky, po němž se slávistická útočnice ocitla sama před Mezeiem a nedala mu šanci - 0:1. Poté jsme ztratili kontrolu nad hrou, začali míče odkopávat a do konce poločasu jen přežili.

Po přestávce zlepšení nepřišlo, největším problémem byla komunikace. Nikdo druhému nekřikl, takže jsme míče buď ztráceli v soubojích s fyzicky většími soupeřkami nebo zbytečně odkopávali, když byl čas. Ve 35.minutě se dostal Haifler po ataku Filipa Skoupého k odraženému míči na hranici vápna, ale místo zpracování a proměnění šance zbrkle vypálil zcela mimo.  Ve 40. přišla chyba při obsazování a hráčka v černém opět před Mezeiem nezaváhala - 0:2. Podobnou chybu jsme zopakovali ještě jednou, ale slávistická čepice našeho gólmana patrně soupeřku spletla a míč skončil vedle. V závěrečných deseti minutách jsme se dostali k několika nadějným situacím, ale Svítilova střela z úhlu brankářku nepřekvapila.Ještě jednou šel Haifler sám, ale při kličce brankářce ho vyhnal kluzký trávník až k brankové čáře, a nikdo mu před brankou nepomohl.

Bohužel se znovu projevilo, že nám chybí větší soustředění na fotbal. Potom postrádáme klid a správné řešení situací. Máme tedy od Nového roku na čem pracovat!

Teď si ale užijte Vánoce a prázdniny a 5.ledna v 15 hodin trénink na SK!

 

Sestava:

Mezei Petr - Hamouz Lukáš, Beneš Jiří, Pfejfer Samuel, Krupička Martin - Krob Jiří, Kadar Jakub, Ludvík Tomáš, Titlbach Dominik - Svítil Richard, Haifler Jaroslav; střídali: Hamouz Robert, Kalvach Pavel, Netušil Michal, Skoupý Filip, Skoupý Lukáš.